Companie

CLORASIB - DESPRE NOI

Suntem o firmă specializată în distribuția dezinfectanților medicali de înaltă calitate pentru potabilizarea apei, industria alimentară, clinici și spitale, cabinete de înfrumusețare și alte unități, fie că vorbim de suprafețe sau ustensile.

De ce am ales acest domeniu? E simplu: toţi avem familii, copii și dorim să aducem un plus pe piață prin produse de bună calitate, sigure, care nu ne afectează,  nu ne îmbolnăvesc și distrug microorganismele periculoase.

Suntem familiarizaţi cu tehnologiile şi problemele din din spitale, clinici cabinete medicale și cele din industria alimentară, iar dumneavoastră puteți conta pe soluțiile oferite de noi. Ne mândrim cu faptul că putem oferi produse, soluţii specializate în funcție de necesitățile clienților.

Adiacent principalelor produse de dezinfectat, am reusit sa aducem in Romania un produs nou si unic : supapa antimiros Green Drain

Acest produs este destinat solutionarii unei probleme cu care se confrunta mare parte din clientii nostri : mirosul provenit de la sifoanele de pardoseala care au fost incorect montate.

SIGURANȚA CALITĂȚII

Produs atestat de institutii internationale

30 ZILE DREPT DE RETUR

returnarea produsului in 30 zile

SUPORT ȘI CONSULTANȚĂ

online sau telefonic la 0770 993 946